Word NU gratis lid van MUSA! / Become a free MUSA member NOW! πŸŽ‰

juni 13 - september 4

*For English see below*

Het einde van dit academisch jaar is alweer in zicht. SV MUSA is, dankzij JULLIE, ontzettend hard gegroeid: in het organiseren van events, grotere naamsbekendheid verkrijgen, netwerken binnen en buiten de UvA en het ledenaantal groeit. MUSA community is een feit en bereikt steeds meer mensen!

Om zowel de groei van SV MUSA verder te kunnen realiseren Γ©n een van de laatste cadeaus weg te geven aan jullie, hebben wij het volgende in petto: word nu gratis lid van SV MUSA! Tot het einde van dit academisch jaar kun je gratis lid worden! Je profiteert van ledenkortingen voor de resterende events van dit studiejaar, de β€˜Meet MUSA Weeks’ voor het begin van het volgend academisch jaar en zoveel meer!

Dus wacht niet langer en grijp deze kans: word lid, profiteer van de ledenvoordelen en wees onderdeel van de MUSA community!

Wij zijn natuurlijk onze bestaande leden niet vergeten. Door jullie bestaan wij en zetten wij ook door! Deel dus dit nieuws met iedereen die absoluut niet mag ontbreken bij SV MUSA. We kijken uit naar volgend jaar in sha Allah!

Meld je dus nu aan: https://svmusa.nl/lid-worden/

The end of this academic year is already in sight. Thanks to YOU, SV MUSA has grown incredibly fast: in organizing events, gaining greater brand awareness, networking within and outside the UvA and the number of members is growing. MUSA community is a fact and is reaching more and more people!

To be able to further realize the growth of SV MUSA and to give you one of the last gifts, we have the following in store: become a free member of SV MUSA now! You can join for free until the end of this academic year! You benefit from member discounts for the remaining events of this academic year, the ‘Meet MUSA Weeks’ for the start of the next academic year and so much more!

So don’t wait any longer and grab this opportunity: become a member, take advantage of the member benefits and be part of the MUSA community!

We have of course not forgotten our existing members. Because of you we exist and we continue to! So share this news with everyone who absolutely should not be missed at SV MUSA. We look forward to next year in sha Allah!

So sign up now: https://svmusa.nl/en/member/

Begin:
juni 13