Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Barakah Projects: Afghan High Chai

juni 10 @ 16:30 - 20:00

€10,00

MUSA kondigt met trots aan dat we het laatste evenement van The Barakah Projects mogen organiseren om geld in te zamelen voor mensen in Afghanistan, namelijk: Afghan High Chai!

Als onderdeel van onze Afghaanse high chai bieden we eten uit de Afghaanse keuken en Afghaanse thee (allemaal inbegrepen in de ticketprijs). Daarnaast bieden we ook andere soorten eten en spullen die je kunt kopen. Alle inkomsten zullen worden gedoneerd aan de barakah-projecten!

Verder zullen wij tijdens dit evenement jullie informeren over de huidige problemen en uitdagingen waarmee de bevolking van Afghanistan wordt geconfronteerd en duiken we ook in de grootse geschiedenis en cultuur van Afghanistan, waardoor je een beter inzicht krijgt in de huidige situatie en daarom het belang en de noodzaak begrijpt van je donatie. In een hadith geeft de Profeet vzmh aan dat de moslim Ummah één is, hij zegt: “Als een deel van het lichaam niet in orde is, deelt het hele lichaam de slapeloosheid en koorts” (Sahih Bukhari, boek 62, hadith 42). Afghanistan is een onderdeel van onze ummah en het lijden daar zou ons allemaal moeten raken en wij, als moslims, moeten er zijn om zo goed mogelijk te helpen.

Belangrijke herinnering: de ticketprijs gaat ook volledig naar The Barakah Projects! Moge Allah SWT jullie donaties en hulp voor onze broeders en zusters in nood accepteren en moge onze helpende hand het lijden in Afghanistan mogen verlichten. Jazak Allahoe khairan!

Datum en tijd: 10 juni, 16:30 – 20:00 uur
Locatie: CREA lokaal 3.12 (Nieuwe Achtergracht 170, 1018 WV Amsterdam) 

Gegevens

Datum:
juni 10
Tijd:
16:30 - 20:00
Kosten:
€10,00

Locatie

CREA 3.12
Nieuwe Achtergracht 170
Amsterdam, 1018WV Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar